Facebook se pregăteşte să lanseze o aplicaţie dedicată ştirilor

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, cu peste 1.5 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, aceasta se află într-o continuă expansiune.

Cei de la Facebook se pregătesc să lanseze o aplicaţie de ştiri pentru terminalele mobile. Această aplicaţie le va permite publicaţiilor partenere Facebook să distribuie instantaneu utilizatorilor reţelei de socializare, alerte despre cele mai importante evenimente care se vor întâmpla la nivel internaţional.

Cei de la Mediafax susţin că, utilizatorii vor putea descărca nouă aplicaţie a Facebook şi vor putea apoi să selecteze publicaţiile pe care vor să le urmărească şi să–şi aleagă despre ce subiectele doresc să primească alerte.

Se zvoneşte că până în acest moment reţeaua lui Mark Zuckerberg ar fi selectat doar câteva companii ca partenere media, pentru proiectul pilot al acestei noi aplicaţii. Atunci când va apărea o ştire, publicaţiile partenere Facebook vor crea notificări ce vor fi transmise instantaneu utilizatorilor aplicaţiei.

Alertele ce au legătură cu ştirea vor conţine un text de maxim 100 de caractere şi un link către ştirea publicată pe site-ul publicaţiei partenere Facebook.
Odată cu lansarea acestei aplicaţii, cei de la Facebook vor intra într-o competiţie cu reţeaua Twitter, care face cam acelaşi lucru pe care vrea şi Facebook cu noua aplicaţie să-l facă.

Potrivit informaţiilor disponibile în acest moment, noua aplicaţie ce are la bază Facebook, momentan se află în stagiul de testare.

Sursa:http://play-it.ro/

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*