Launch Campus Day la Open Hub

Așa cum ne-a obișnuit, Openhub – Creative Cluster, este gazda unui eveniment antreprenorial interesant. Pe data de 13 mai, de la ora 16.00 începe Launch Campus Day la Open Hub.

Evenimentul este organizat de Launch Romania, iar în cadrul acestuia participanții vor avea oportunitatea să întâlnească antreprenori locali și colegi din Galați cu gânduri mari și aspirații înalte.

„Vom explora împreună metodele prin care ideile creative pot fi transformate în realități tangibile, chiar și fără un buget semnificativ.

Ești student, cercetător sau antreprenor în devenire? Vino să descoperi cum poți transforma ideile inovatoare în afaceri de succes la un eveniment antreprenorial organizat pentru prima dată în Galați de Launch Romania”, spun inițiatorii.

Din program:

Prezentări motivaționale: Ascultă poveștile de succes ale antreprenorilor care au transformat provocările în oportunități.

Workshop-uri interactive: Participă la sesiuni de discuții unde poți învăța de la experți cum să-ți pui ideile de afaceri în aplicare.

Networking: Conectează-te cu membrii unei comunități de antreprenori, inovatori și mentori care te pot ajuta să inițiezi sau accelerezi un demers antreprenorial.

Invitați:

  • Tudor Darie – Founder & CEO – Fagura
  • Daria Cupăreanu – Founder DO-IT
  • Cristian-George Farauanu – Co-founder – Cornerstone Technologies

Launch Campus Day este o experiența dedicată studenților și face parte din Launch Romania powered by BCR, cu sprijinul Google, în colaborare cu partenerul fondator How To Web, partenerul educațional DO-IT, partenerul media Viață de Student și partenerul pentru servicii de mobilitate Autonom. De asemenea, îi avem alături și pe colaboratorii de la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, partenerii de la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră – UDJG – Galați, colaboratorii de la Liga Studenților din Galați și tinerii de la AIESEC Galați.

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*