Astăzi, opereta „Liliacul” de Johann Strauss-fiul

Duminică, 26 noiembrie, ora 18:30, soliștii, orchestra, corul, baletul și întreaga echipă tehnică a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” încheie cea de a XIX-a ediție a Festivalului Internațional „Leonard” cu muzica cucertitoare a operetei Liliacul de Johann Strauss-fiul.

Subiectul lucrării este în sine o poveste despre moralitate și permisivitate, cu identități mascate și încurcate, infidelitate și răzbunări amuzante, țesute în urzeala strălucitoare a valsului straussian, unic și încântător de inventiv.

Liliacul (26 noi 2023)Pe scenă, spectatorii îi vor putea urmări alături de artiștii teatrului pe binecunoscutul actor Cristian Gheorghe și soprana Milița Pantin (București), sub bagheta maestrului Aurel Bălae (Iași). Sunteți așteptați așadar la un bal somptuos, un spectacol plin de umor și culoare.
Și în acest an, timp de 6 săptămâni Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” a încântat publicul gălățean prin reprezentații de excepție, prin invitați de marcă și spectacole memorabile. La finalul poveștii Festivalului Internațional „Leonard” din acest an, am dori să mulțumim tuturor invitaților, colaboratorilor, partenerilor media și sponsorului nostru, SF Tex pentru tot sprijinul acordat, dar mai ales publicului pentru prezența numeroasă.

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*