Premierea performanței IMM-urilor gălățene, bun prilej de a restarta dezvoltarea economiei locale

sigla cnipmmrPatronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Galați este în prag de mare sărbătoare!
Săptămâna următoare, joi, 21 septembrie 20023, PIMM Galați organizează ediția din acest an a manifestărilor prilejuite de recompensarea PERFORMANȚEI în mediul de afaceri gălățean. Evenimentul va avea loc la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” Galați, începând cu ora 15.00.
sigla cj galatiNu înainte de un alt eveniment important, organizat în colaborare cu Consiliul Județean Galați.
Potrivit invitației semnate de către Marian Filimon (fotodrt.), președintele Patronatului IMM Galați și Costel Fotea (fotostg.), președintele Consiliului Județean Galați, începând cu ora 11.00, în Sala Mare a CJG se va desfășura simpozionul cu tema: ”Calitatea forței de muncă – factor esențial în creșterea productivității muncii. Necesitatea reducerii deficitului forței de muncă, precum și a impozitării excesive a acesteia”
costel fotea immpremiile-immTema simpozionului este excelent aleasă, de strictă actualitate, în condițiile în care județul Galați, și nu numai, se confruntă cu un deficit substanțial de forță de muncă. Totodată, și calitatea persoanelor așteptate în piața de muncă poate constitui o amenințare indirectă, mai ales că, în ultimii ani, prin implicarea conducerii județene, au fost atrase sume consistente din fonduri externe, prin sumedenia de proiecte depuse și câștigate, iar investițiile locale au ”explodat” în mai toate domeniile.
Nu rămâne decât ca, instituțiile abilitate să se implice, atât în asigurarea forței de muncă necesare, cât și, mai ales, a asigurării formării și a calității persoanelor angajate în economia locală, să treacă efectiv la treabă și să sprijine practic dezvoltarea județului Galați.

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*