Școala Gimnazială nr.28, din Galați, lansează ”Atelierele de vară dunărene”

Manifestările educaționale, organizate sub forma unei veritabile Școli de vară, se vor desfășura în perioada 25-31 august.

Inițiatorii subliniază că, pe toată perioada participării elevilor incluziunea, inovația, creativitatea, interacțiunea și colaborarea vor fi corelate cu învățarea și jocul.

370510102_773840911418777_7212004943838817900_nDeschiderea Școlii de vară va avea loc vineri, 25 august, începând cu ora 9.00, la Liceul Tehnologic de Marină (unde au fost mutate mare parte din clasele Școlii 28, din cauza lucrărilor de reparații și modernizare efectuate la sediul școlii gimnaziale, pentru creșterea eficienței energetice).

Din programul de activități de vineri:

– Întâlnire pe terenul de sport al școlii ( Liceul Tehnologic de Marina)

– Flashmob

-„Bucuria de a crește împreună”-activități creative și recreative „Poveste despre vacanță”

La organizarea acestei școli de vară, potrivit coordonatorilor de programe, și-au dat concursul mai multe instituții și organizații, în calitate de parteneri: Centrul Județean de Excelență, Poliția Locală, Școala Sanitară Postliceală ”Coman”, Liceul de Turism și Alimentație ”D.Moțoc”, Asociația ”Educație pentru Inovare socială”, Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răzvan Angheluță”, Biblioteca ”V.A.Urechia” și Clubul de Robotică Byteforce.

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*