Securitate cibernetică în regiunea Mării Negre

Specialişti şi experţi în cybersecuritate din Israel, Slovacia, Turcia şi România se reunesc, astăzi, în oraşul de la Dunăre, invitaţi la evenimentul anual organizat de către Tehnopol Galaţi, la Universitatea „Dunărea de Jos”, în colaborare cu Consiliul Judeţului, Primăria municipiului Galaţi, CCIA Galaţi şi Patronatul IMM – urilor

A V-a ediție a Conferinței cu participare internațională „Știință și cercetare la malul Dunării”, cu tema „Securitate cibernetica in regiunea Marii Negre” are loc de la  ora. 10.00, la Sala Senatului a Universitătii Dunărea de Jos. Manifestarea se desfăşoară sub egida Clubului Marii Negre (IBSC), organizaţie regională, nonguvernamentală şi non-comercială care sprijină consolidarea şi dezvoltarea cooperării în afaceri în zona Mării Negre.

Oportunitate atât pentru mediul academic dar şi pentru cel economic sau cel administrativ, evenimentul este creat pentru dezvoltarea parteneriatelor inovative și durabile, precum și pentru apropierea comunităților, cu participarea autorităților publice și a mediului de afaceri. Conferința va aborda posibilitățile de parteneriat și deschiderea de noi modalități de cooperare între părțile interesate, indiferent dacă acestea sunt din sectorul public, privat sau al societății civile, intr-o economie care se bazeaza din ce in ce mai mult pe infrastucturi cibernetice si sisteme informatice.

Marian Vulpe

0

Leave a comment

Your email address will not be published.

*www.000webhost.com