O nouă ediţie a Salonului Inovării și Cercetării la Dunărea de Jos

Timp de trei zile, între 16 și 18 octombrie 2019, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va fi gazda celei de-a IV-a ediții a Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT

UGAL INVENT este un eveniment care sprijină inovarea la nivel național și internațional și reprezintă o oportunitate oferită inventatorilor pentru a-și face cunoscute invențiile atât în mediul industrial, cât și publicului larg.  Anul acesta au fost înscrise în competiție peste 150 de invenții și lucrări.  Din această perspectivă, UGAL INVENT este un bun prilej pentru a prezenta produse inovatoare și o oportunitate perfectă pentru a stabili relații de afaceri de succes.

Deschiderea evenimentului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11.00, în Holul central al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, atunci când vizitatorii îi vor putea cunoaște pe expozanți. Pe parcursul zilei vor avea loc și mai multe sesiuni științifice, în Sala Senatului Universității.

Ziua de joi, 17 octombrie poate fi intitulată generic „Ziua ELI – NP – MHTC” și este dedicată aproape în întregime Centrului Internațional de Cercetare de la Măgurele. Comunitatea științifică, comunitățile locale și mediul de afaceri încearcă să afle de la specialiști ce așteptări pot avea de la cel mai puternic laser din lume.

Ultima zi de UGAL INVENT, vineri, 18 octombrie, va debuta cu o expoziție în holul Universității și se va încheia cu ceremonia de premiere.

Comitetul de organizare este asigurat de Președintele salonului – Cătălin FETECĂU – Universitatea „Dunărea de Jos”din Galați, 12 membri din cadrul Universităţii gălăţene (cei mai reprezentativi fiind: Iulian Gabriel BÎRSAN, Lucian Puiu GEORGESCU, Eugen Victor RUSU, Elena MEREUȚĂ, Cezar Ionuț BICHESCU, Gabriela BAHRIM, Silvius STANCIU), Valeriu DULGHERU, Universitatea Tehnica a Moldovei, Chișinău, Eugen SEGHEDIN, Institutul Național de Inventică, Universitatea Tehnică Gh. Asachi, Iași, Alexandru ȘERBAN, Universitatea Politehnica din București, Marian FILIMON, Director al Patronatului întreprinderilor mici și mijlocii şi un repreyentant al Primăriei Galaţi. Alţi 7 specialişti din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați, fac parte din Secretariatul Tehnic de organizare.

Evenimentul este realizat sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării.

0

Leave a comment

Your email address will not be published.

*www.000webhost.com