Festivalul Folk la Dunăre, pe scena Grădinii de vară „Leonard”, în weekend, la Galați

Festivalul Folk la Dunăre a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediție! Cu această ocazie, gălățenii sunt așteptați pe 9 și 10 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina de vară „Leonard”, pentru a ne bucura împreună de nostalgia muzicii folk.

  • Omul din Sarmizegetusa deschide prima seară a #Festivalului Folk la Dunăre. Formula de scenă îi reunește pe Mihai Anton – chitară și voce, Mugurel Bezman – chitara bas și voce, Emil Dragomir – tobe.
  • Vor urma Claudia Șerban și Eugen Mihaescu. Muzica lor? Un pod ce unește sentimentele și trăirile lor! Un pod pe care se plimbă adesea Rock-ul și Folk-ul într-o singură patină: Cea a timpului!
  • Tot în prima seară a #Festivalului Folk la Dunăre, îi vom asculta pe Țapinarii. Formația vocal-instrumentală de două voci și o chitară, vă provoacă la un #concert rupt din viața reală. Versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, libertate și fericire.
  • Trupa Fără Zahăr va încheia prima seară a Festivalului Folk la Dunăre. Vineri ne lăsăm purtați de umorul săntătos aşezat pe acorduri bine balansate de către Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitras.  Aflându-se la intersecţia dintre #muzică, stand-up comedy şi satiră, ei creează mereu o stare de veselie molipsitoare.

Sâmbătă, 10 septembrie de la ora 19:00, pe scena de la Grădina de vară „Leonard” vor urca:

  •  Vanghele Gogu & Radu Crăciunescu. Vanghele Gogu este unul dintre puținii rapsozi care au reușit să promoveze cântecul aromân în perioada comunistă
  • Cristian Buică este membru al Cenaclului Flacăra din 1983 până în ultima zi, cu o activitate scenic de peste 40 de ani. A realizat până acum trei albume, primul: Noapte de aur (2000), al doilea: Unii cântă, alții beau (2014) și Îndrăznește (2019).
  • Duetul Ecoul – Magda Pușkaș & Sorina Bloj. Vocea Magdei Pușkaș este vocea unei generații, generația Flower Power, o voce puternică și suavă în același timp. Interpretarea Magdei Pușkaș este una intimizantă și ludică, iar energia pe care o degajă este de-a dreptul vindecătoare. O puteți asculta pe Magda Pușkaș, alături de Sorina Bloj.
  • Daniel Iancu, inginer de profesie, s-a lansat în lumea fokului, devenind celebru, în anul 2004, cu piesa Vine valu’ îmi ia calu. De atunci, a participat la diverse festivaluri de gen, obținând numeroase premii.

Biletele le puteți achiziționa, atât fizic, de la casa de bilete din incinta Teatrului (0236 465 599 si 0753312308), în intervalul orar afișat pe site: www.naeleonard.ro, cât și online, de pe BLT.ro.

0

Leave a comment

Your email address will not be published.

*