Instruire didactică în Metoda de învățare Montessori prin Proiectul Transfrontalier CBC-FeRoM

În perioada iulie 2021- iulie 2022, în cadrul proiectului “CBC-FeRoM – Metode inovative de formare profesională și colaborare educațională la nivel bilateral în România și Republica Moldova” se vor organiza mai multe  activități dedicate (și) cadrelor didactice din aria de acoperire a proiectului.

În acest context, Asociația ”Emoții” organizează o sesiune de instruire comună, privind metoda de învățare Montessori, pentru 20 de profesori din zona de implementare a proiectului transfrontalier (15 profesori din România și 5 profesori din Republica Moldova), în data de 30.04.2022, la sediul asociației, din Bulevardul Siderurgiștilor nr. 5, Galați.
Pentru mai multe informații, persoana de contact este: Nistor Zinica, coordonator, Tel: 0743 974 300, e-mail: cbcferom@gmail.com.

Proiectul “CBC-FeRoM – Metode inovative de formare profesională și colaborare educațională la nivel bilateral în România și Republica Moldova” se va implementa în perioada 1Martie 2021 – 31August 2022. Alte detalii, în imaginea atașată:

online add 12-page-001

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*