1 Decembrie 2018 – 1918: CENTENARUL Marii Uniri

Sărbătoarea a fost promovată internaţional de Ziua Naţională a României. Momentul unic pentru români şi România nu a trecut neobservat de principalul motor de căutare pe internet şi canalele de socializare online. Atât Google, cât şi Facebook sau Youtube au marcat momentul cu iniţiative inedite şi pline de culoare pentru utilizatori – au făcut logo-uri speciale.

great-union-day-2018-5178496539164672-s (1)

Astfel, motorul de căutare Google şi-a schimbat logo-ul pentru ziua de astăzi, atât pe pagina principală cât şi pe paginile de căutări. Google a înlocuit cele două litere de „oo” din numele său cu steagul României, iar pe pagina principală logo-ul companiei este direcţionat către toate rezultate unei căutări având cuvintele cheie „Centenarul Marii Uniri„.

Şi cea mai folosită şi răspândită reţea de socializare din România, Facebook, a făcut modificări de Ziua Naţională. Pentru a personaliza fotografiile de profil, Facebook a creat nu mai puţin de 6 rame speciale, fie doar cu tricolorul, fie cu mesaje precum „La mulţi ani, România!„; „Ziua Naţională a României„, „100 Marea Unirea„.

De asemenea, pe platforma video YouTube au fost realizate scurte materiale informative despre Unirea României și importanța zilei de 1 Decembrie.

0

Din aceeasi categorie

Leave a comment

Your email address will not be published.

*